dimarts, 23 de febrer del 2016

Progressistes ? Intolerants !

S’ha armat un gran escàndol – totalment justificat – pel “suposat” parenostre en forma de “suposat” poema  que una tal Dolors Miquel va recitar amb motiu del lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona,  al Saló de Cent de l’Ajuntament de la ciutat,  amb la complaença  de l’alcaldessa Kolau – que va alabar aquest nou estil -  i l’aplaudiment unànime d’allò que el periodista Barbeta qualificà molt encertadament de IPP ( Internacional progressista papanata).
Coincidint amb això, judici a Madrid a la portaveu de l’Ajuntament perquè fa uns mesos Rita Maestre i altres col·legues varen assaltar la capella de la Universitat de Madrid sense roba i cridant consignes tan gracioses com “Ardereis como en el 36”.
Llibertat d’expressió ? Respecte a les idees d’altri ? No, perdonin,  tot això ho dicten els mals sentiments, l’odi que manifesten, el ressentiment que els rosega i la perversió de les seves accions intolerants amb la discrepància. No hi sé veure la diferència amb l’assalt al centre Blanquerna de Madrid
Les actituds anticatòliques i anticlericals amb forma d’ofensa sistemàtica, són pura caspa. Si algú es pensa que això és la modernitat i el progrés  s’equivoca totalment. Des de l’edat mitjana passant pel Lerroux, La Traca,  en Sunyer i Capdevila i els surrealistes de la primera època, les ofenses a la religió catòlica, la irreverència, el que  en podríem dir blasfèmia i els acudits de frares i monges  són més vistos que el TBO. Mal educats, intolerants, però vistos.
Si s’inhabilita a pedòfils, abusadors, corruptes... Si hi ha pares que poden demanar que determinades assignatures no s’imparteixin o que els seus fills no hi assisteixin ... Si jo fos pare d’un fill alumne de l’escola de Torredembarra on aquella suposada poetessa insultant professa, demanaria la seva  immediata inhabilitació primer per raons d’estètica i de bon gust, segon per raons d’ètica i moral i en tercer lloc perquè amb el vocabulari prostibulari que utilitza la tal Miquel, malament pot ensenyar llengua catalana  - digna i correcta – als nois i noies que tenen la desgràcia d’anar a la seva classe. Per l’aprenentatge de “tacos” ja hi ha TV3
I si es pensa que la grolleria, la seva mala educació, l’insult als catòlics son feminisme militant fa un flac favor al feminisme,  ja que la justa reivindicació dels drets de les dones  es pot fer , i s’ha fet,  amb altres formes actives però no insultats, brutes, antipàtiques i barroeres com les seves.
 Ja ha provocat , tous les bourgeois epatés, el galliner esvalotat,  deu minuts de trista glòria, algunes primeres pàgines que ni amb els seus versos ni amb la seva intel·ligència  hagués assolit mai. I alguns dels votants de la Kolau ofesos.
Herostrat d’Efès  fou un quídam que per tenir cinc minuts de fama va calar foc al temple d’Artemisa una de les set meravelles del món antic. Sàviament el Senat d’Efès va condemnar el seu nom a l’oblit. Possiblement s’hauria de fer el mateix amb aquesta gent que no mereix ni consideració ni respecte, ja que el respecte un  se  l’ha de guanyar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada