dimarts, 8 d’agost del 2017

QUI S'HA BEGUT EL SENY ?

És evident que els anarcos de la CUP i els dels grups satèl·lits que els nodreixen, no. Autoproclamats anticapitalistes i  incubats en casals anarquistes diversos o en similars llars d’adoctrinament àcrata, han vestit la disfressa d’independentistes per a enredar a ex-convergents incauts – que n’hi ha molts – i alguns arrauxats de l’Assemblea Nacional a fi de tenir una falca parlamentaria sòlida per a assolir els seus objectius.
La CUP no vol la independència de Catalunya. L’importa una rave.És més,  ho consideren una reivindicació petitburgesa. Però ells ja sabien que amb aquest passaport fals farien pagar un caríssim peatge als de Junts pel si  per a mantenir-se en el govern. La primera quota del pagament fou la renuncia del president Mas que feia cara de capitalista i gastava massa corbata i desodorant.
Després han vingut altres episodis  en el Parlament de Catalunya que han estat humiliants pel Govern, imposicions, xantatges, una constant actitud de desdeny i fàstic. Sempre votant per la mínima a favor del Govern, ostensiblement tapant-se el nas.  I ara quan paralitzen, embruten i rebenten autobusos turístics o punxen rodes de bicis de turistes el senyor Turull els demana “ per favor” que facin bondat  i que siguin bons nens! Espero que els hi demani dempeus. I afegeix que és un error confondre aquests actes violents amb el procés sobiranista. Està clar qui s’ha begut el seny.
I Esquerra Republicana , callada com un mort .
Els de la CUP volen canviar, subvertir, dinamitar, diguem-ho com ens plagui -  els sistema capitalista de l’actual societat. I ho volen fer amb els mitjans que calgui – repassem la història i veurem quins son – i en companyia dels Comuns de la Colau, dels Podemos de l’Iglesias i gent de ideologies i mètodes similars.
A Catalunya els cupaires son independentistes, diuen, i ho volen fer ajudats d’una coalició política artificial i insegura que es Junts pel Sí de la qual el partit majoritari és el denominat PdCat que no se sap ben bé què és però per ADN i origen és com a mínim liberal si no obertament conservador. I quan els escolans de la CUP fan actes violents, actes revolucionaris, en contra de l’economia del país – atacar el turisme es fer això – el senyor Turull els demana per favor que facin bondat. Està clar qui s’ha begut el seny.
I temen que això afecti el denominat, reiteradament i llargament des de fa dos anys, procés ? No ho temin senyors, no, és segur que l’afecta, perquè ja em perdonaran, una Catalunya independent governada amb l’ajut d’aquesta gent possiblement a molts no ens interessa. I per  reblar el clau el senyor Tardà picant l’ullet als Comuns diu que la futura República catalana ha de ser governada per l’esquerra ( vol dir ERC i Comuns) . Doncs més clar l’aigua senyors del PdCat :  qui és que s’ha begut el seny ?
Llegeixin, llegeixin, llegeixin una mica la historia de la Generalitat republicana des de febrer del 1936 fins febrer del 1939. I si no volen llegir que és massa feina,  ho preguntin al Conseller Santi Vila que sí que sap història . I vegin que passa quan es trien males companyies per a governar !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada